Artikkelit 2018

toukokuu

 • Kauppi ja Oikarinen Puhtikaura-rastien voittoon

  Sunnuntaina 6.5. kilpailtiin Iso-Äiniöllä pitkän matkan suunnistuskilpailut, Puhtikaura-rastit. Sää suosi kevään ensimmäisellä lämpimällä päivällä yli 400: aa mukaan ilmoittautunutta suunnistajaa. Maasto tarjosi supikkoa, mitä on odotettavissa myös kesän Jukolan viestissä. Suppamaasto houkuttelikin paikalle kovatasoisia suunnistajia ympäri Suomen. Pääsarjojen voittoihin juoksivat Lahden Suunnistajien Minna Kauppi ja…

huhtikuu

 • Iltarastikausi käyntiin taajamasuunnistuksella

  Asikkalan Raikkaan vuoden 2018 iltarastikausi lähti vilkkaasti käyntiin taajamasuunnistuksella vastikään valmistuneella Vääksyn sprinttikartalla. Lähtöpaikkana oli Päijänne-Talon parkkipaikka ja radat kiersivät kanavan molemmin puolin. Oman seuran väen ja suunnistuskoululaisten lisäksi paikalle saapui kiitettävästi myös osallistujia naapuriseuroista.

maaliskuu

 • Helmikuun tulokset: AM-mitaleja ja onnistumisia SM-kisoissa

  Helmikuussa lumitilanne pysyi hyvänä ja Raikkaan urheilijat jatkoivat kilpailemista hiihtosuunnistuksessa. Helmikuun alussa päästiin muutaman vuoden tauon jälkeen Hauholla hisuttamaan hyvissä olosuhteissa, mikä näkyi kilpailuissa suurina osanottomäärinä. Loppukuusta kilpailtiin hiihtosuunnistuksen SM-mitaleista keskimatkalla, sprintissä ja sprinttiviestissä.

helmikuu

 • Tammikuun tulokset

  Uusi suunnistusvuosi 2018 on aloitettu tammikuussa hiihtosuunnistuksen merkeissä. Kelit ovat olleet hyvin vaihtelevat, mutta muutamat sisukkaat urheilijat ovat matkustaneet kauemmas kilpailujen perässä sekä osallistuneet lähialueella kilpailuihin, joissa lunta on ollut järjestäjien ansiosta vain hiihtosuunnistusurilla.