Hisun SM-keskimatka ja Lumi-Toukola

Raikkaalaisille plaketteja hisun SM-keskimatkalta ja kokemusta Lumi-Toukolasta

Alajärvellä kilpailtiin 16.3. keskimatkan SM-mitaleista. Raikkaalaisista parhaimpaan sijoitukseen ylsi Niko H20 - sarjassa, ollen kuudes. D20 - sarjassa tytöt saivat kolme plakettia: Mia oli 8. Mona 9. ja Sanna 10. Anna oli samassa sarjassa 12. H18 -sarjassa Joona jäi harmittavasti 4 sekunnin päähän plaketeista ollen 11. Jussi oli samassa sarjassa 25. Kilpailuissa ei vältytty välinerikoilta ja Monalla murtui suksi juuri ennen lähtöä. Suksella pystyi kuitenkin hiihtämään maaliin saakka, vaikka suksi kokikin matkan aikana pahempia vaurioita.

SOC Asikkala voitti samoissa kilpailuissa H70 - sarjan mestaruuden (Pertti Nyberg) ja kaksi pronssimitalia (Heikki Saarinen H60 ja Risto Orpana H65). Kari Koskinen (H70) oli kymmenes.

Sunnuntaina 17.3. samassa kilpailukeskuksessa kilpailtiin Lumi-Toukolan merkeissä. Niko, Jussi ja Joona hiihtivät Viertola - viestin 7. sijalle voittaen maalisuoralla Hiiltomiehien joukkueen sekunnilla. Sanna, Mia, Anna ja Mona hiihtivät naisten sarjassa 13. sijalle. Järjestäjät eivät varanneet ensimmäiseen lähtöön tarpeeksi aikaa, eivätkä kaikki naisten sarjalaiset ehtineet siksi asettaa karttoja telineisiin ennen lähtöä. Sanna valitettavasti kuului näihin ja sekaannuksen takia tyttöjen joukkue joutui antamaan muille joukkueille etumatkaa ensimmäisellä osuudella.

Viikonlopun kilpailut olivat monille hisuttajille kauden viimeiset. Jäljellä on kuitenkin vielä SM-erikoispitkä, johon ainakin muutamalla raikkaalaisella on tarkoitus osallistua.