SM-kisoja ja pyöräsuunnistusnäyttöjä

18.5. suunnistettiin Mikkelissä sprintin suomenmestaruuksista. Kevään kisoissa tasaisen ylivoimainen Minna voitti myös tämän kisan 56 sekunnin marginaalilla Venla Niemeen.

Kiiskisen Kirsi oli 27. samassa sarjassa ja siis mukavassa kevätkunnossa. Salosen Kirsi oli oman sarjansa 20.

Muilla raikkaalaisilla ei mennyt yhtä hyvin. Joona Lindroth oli kuitenkin B-finaalissa toinen vain 2 sekuntia ryhmän nopeimmasta.

Seuravana päivänä suunnistettiin erikoispitkät matkat Puumalassa. Joni oli sarjassaan 25, Leena 27 ja Jussi 30.

Samana viikonloppuna käytiin pyöräsuunnistuksen katsastuskilpailut Kankaanpäässä Jämillä. Mukana oli kolme raikkaalaista. Aikuisten sarjassa annettiin näyttöjä Puolassa pidettäviin EM-kisoihin. Keskimatkalla miesten pääsarjassa Tuomo Lahtinen oli kolmas ja pitkällä matkalla neljäs. Tuomo lunasti paikan Zamosciin 17.–22.6.

Nuorten 20-vuotiaiden miesten sarjassa Konsta Vanhanen oli molemmilla matkoilla kolmas ja naisten sarjassa Mia Lindroth keskimatkalla ensimmäinen ja pitkällä matkalla toinen. Molempien näytöt koskivat nuorten MM-kisoja.