Lasten AM-viesti 22.6. Vesivehmaalla

Lisätiedot tapahtumasta: Kompassi & AM-viesti

Päijät-Hämeen Kompassi-cupin kolmas osakilpailu ja lasten AM-viesti suunnistetaan tiistaina 22.6. Asikkalan Vesivehmaalla. Kyseessä on kolmiosuuksinen viesti, jossa on omat sarjat tytöille ja pojille. Sarjoja on kolme: 10RR, 12TR ja 14. Konsepti on siis hieman muuttanut aiemmasta oravaviestistä, jossa oli kaksi RR-osuutta ja yksi TR. Nytkin esillä oli, pitäisikö RR ja TR viesteissä yksi suoran suunnistuksen (=viivoittamaton) osuus, mutta tämä voi vaikuttaa ratkaisevasti pienempien seurojen osallistumiseen, joissa lapsia ei ole niin paljon. Lisäksi suoran menijät selviävät RR- ja TR-reiteistä, mutta vain ohjattuja reittejä suunnistaneet lapset eivät välttämättä selviä suorasta radasta kilpailuissa.

Kilpailu alkaa kaikkien sarjojen yhteislähdöllä klo 18. Odotettavissa on nopea viesti, sillä vaikka maastossa on tehty harvennuksia ja hakkuita, niin siellä on todella paljon motocross- ja enduro-uria sekä metsäautoteitä ja polkuja. Kartta on päivitetty kesäkuussa, jotta kuvaus on ajantasainen. Radat on suunniteltu lapsiystävällisiksi ja helpoiksi.

Kilpailusivu saataneen lisättyä viikonlopun aikana Kilpailut välilehden alle. Toistaiseksi kilpailusivuille pääsee artikkelin yläosan linkin kautta. Sivuilla on julkaistu kilpailukutsu ja -ohjeet. Tietoja päivitetään niihin sitä mukaan, kun kisasuunnitelmat etenee.

Tervetuloa kisaamaan AM-mitaleista iltakisana Asikkalaan!