Iltarastit / Pasola

Paikka
Pasola Pasolanharjuntie, VÄÄKSY

Kauden 2020 viikkorastien ensimmäinen tapahtuma on Pasolan kartalla. Radat ovat juostavissa maaanantaista sunnuntaihin. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella, johon on linkki tältä sivulta. Karttojen toimitus hoidetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kartat toimitetaan sähköisesti ja ne on tarkoitus tulostaa kotona. Jos tulostusmahdollisuutta ei ole, sovitaan karttojen toimitus erikseen. Ilmoittautumislomakkeella voi kertoa, jos tarvitsee tulostetut kartat.

Pysäköinti Pasolanharjuntiellä tienvarsipysäköintinä tai Viipurilaisen kotileipomon pihassa. Leipomon ollessa auki ethän pysäköi autoasi myymälää lähinnä oleville asiakaspaikoille.
Ratojen pituudet:

A - 6,2km 15 rastia
B - 4,4km 15 rastia
C - 2,1km 7 rastia

Rastilipuissa laminoitu numerotunnus.

Koska maastossa on paljon liikkujia, on suurimmalla osalla polkujen lähistöllä olevista rastipisteistä rastilippu sijoitettu siten, ettei se näkyisi polulle.

Ratamestari Mona Pökälä, p. 050 5477234

Ilmoittautuminen päättynyt

Kauden tapahtumat

 

Iltaratien kertamaksu on 6 € ja koko kauden kausimaksu on 60 €. Kausimaksuun sisältyy myös vuoden aikana järjestettävät "110 rastia" -tapahtumat. Alle 18-vuotiailta seuran jäseniltä maksua ei peritä, muilta alaikäisiltä karttamaksu on 2 €. Maksu tapahtuu joko käteisellä tai Smartum -seteleillä paikan päällä, tai etukäteen MobilePaylla tai SmartumPaylla. 

  • Tilisiirto: Asikkalan Raikas ry. FI67 5011 0940 0041 42 - viitenumero 1009.
  • Mobilepay:  Kertamaksu - Kausimaksu
  • Smartum Pay: Asikkalan Raikkaan iltarastit, viestiin joko "kertamaksu" tai "kausimaksu 2020". Summaksi 6 € tai 60 €.