Iltarastit / Rismalahti

Paikka
Rismalahti Salonsaarentie, VÄÄKSY
Kartta
Rismalahti

Kauden toinen viikkorastitapahtuma. Ennakkotiedoista poiketen tapahtuma pidetään Rismalahden kartalla. Radat ovat juostavissa maaanantaista sunnuntaihin. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella, johon on linkki tältä sivulta. Karttojen toimitus hoidetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kartat toimitetaan sähköisesti ja ne on tarkoitus tulostaa kotona. Jos tulostusmahdollisuutta ei ole, sovitaan karttojen toimitus erikseen. Ilmoittautumislomakkeella voi kertoa, jos tarvitsee tulostetut kartat.

Lähtöpaikka on Salonsaaren metsästysseuran metsästymajalle vievän tien varrssa, noin 1,5 km Huhdintien alusta oikealle. Tien risteyksessä rastilippuopastus.

Ratavaihtoehdot:
A - 5,9 km
B - 3,4 km
C - 1,8 km
Rastiralli

Ratamestarina Lauri Latva

Ilmoittautuminen päättynyt

Kauden tapahtumat

 

Iltaratien kertamaksu on 6 € ja koko kauden kausimaksu on 60 €. Kausimaksuun sisältyy myös vuoden aikana järjestettävät "110 rastia" -tapahtumat. Alle 18-vuotiailta seuran jäseniltä maksua ei peritä, muilta alaikäisiltä karttamaksu on 2 €. Maksu tapahtuu joko käteisellä tai Smartum -seteleillä paikan päällä, tai etukäteen MobilePaylla tai SmartumPaylla. 

  • Tilisiirto: Asikkalan Raikas ry. FI67 5011 0940 0041 42 - viitenumero 1009.
  • Mobilepay:  Kertamaksu - Kausimaksu
  • Smartum Pay: Asikkalan Raikkaan iltarastit, viestiin joko "kertamaksu" tai "kausimaksu 2020". Summaksi 6 € tai 60 €.