Iltarastit / Kopsuo

Paikka
Kopsuo Kopsuontie, Vesivehmaa

Viikkorastit Kopsuon kartan pohjoisosissa. Navigointiosoite Kopsuontie 525.

Viikon omatoimirastit on viety Kopsuon kartan pohjoisosaan. Sitä on käytetty harvoin, koska riittävän parkkialueen löytyminen on tavanomaisille iltarasteille vaikeaa. Omatoimirasteille riittää pienempi paikka, joten maastojakin pystytään tarjoamaan monipuolisemmin. Kartalla on paljon aukkoja ja tiheikköjä, mutta ratasuunnittelussa on pyritty kiertämään ne. Toki reitinvalinnoilla voi hakea heikompikulkuistakin metsää, mikäli suunnistajalla on masokistisia taipumuksia.

Huomatkaa, että kartalla näkyy yksi kevätvesien leventämä oja, jonka ylitys on lasten osalta hankalaa. Siitä on huomautus kartalla ja lisäksi on merkitty yksi kohta, josta ylittamisen pitäisi olla helpompaa.

Radat, matkat ja vaativuustasot:
A-rata 5,9 km, melko vaativa
B-rata 4,2 km, keskitasoinen
C-rata 2,9 km, melko helppo, H/D14-sarjan vaatimustaso
D-rata 1,4 km, helppo, tukeutuu kuviorajoihin ja teihin

Ilmoittautuminen päättynyt

Kauden tapahtumat

Hybridimallin iltarasteilla kertamaksu on 6 € ja koko kauden kausimaksu on 60 €. Alle 18-vuotiailta seuran jäseniltä maksua ei peritä, muilta alaikäisiltä karttamaksu on 2 €. Maksu tapahtuu joko tilisiirtona seuran tilille, MobilePaylla tai SmartumPaylla. Myös Smartum -liikuntaseteleillä voi maksaa - sovi niiden toimituksesta iltarastivastaavan kanssa. Käteismaksua ei oteta vastaan muuten kuin erityisen painavista syistä.

  • Tilisiirto: Asikkalan Raikas ry. FI67 5011 0940 0041 42 - viitenumero 1009.
  • Mobilepay:  Kertamaksu - Kausimaksu
  • Smartum Pay: Asikkalan Raikkaan iltarastit, viestiin joko "kertamaksu" tai "kausimaksu 2021". Summaksi 5 € tai 60 €.