Iltarastit / Syrjänsupat

Paikka
Syrjänsupat Kirkkotie, Asikkala

Viikkorastit Syrjänsuppien kartalla. Lähtöpaikka Ilvespolun varrella, navigointiosoite Kirkkotie 297.

Tähän aikaan vuodesta Syrjänsuppien maasto on kulkukelpoisuudeltaan ja näkyvyydeltään vähintään kohtuullista. Maastossa on jonkun verran tehty hakkuita ja harvennuksia, mutta ratasuunnittelulla nämä on pyritty väistämään ja lopullisen silauksen nautinnolliselle suunnistuskokemukselle takaa järkevä reitinvalinta. Viime aikojen sateiden vuoksi maasto on paikoitellen aika märkää ja esim. metsäkoneurat ovat usein täynnä vettä.

Radat A ja B ovat taattua iltarastilaatua tarjoten sopivasti haastetta fysiikalle ja kartanlukutaidolle, olematta kuitenkaan turhan vaikeita. Rata C sopii vähän kokemattomammille ja D-radan rastit löytyvät turvallisesti polkujen läheltä.

Rata A: 6,0 km / 16 rastia
Rata B: 4,0 km / 10 rastia
Rata C: 2,3 km / 7 rastia
Rata D: 2,1 km / 5 rastia

Ilmoittautuminen päättynyt

Kauden tapahtumat

Hybridimallin iltarasteilla kertamaksu on 6 € ja koko kauden kausimaksu on 60 €. Alle 18-vuotiailta seuran jäseniltä maksua ei peritä, muilta alaikäisiltä karttamaksu on 2 €. Maksu tapahtuu joko tilisiirtona seuran tilille, MobilePaylla tai SmartumPaylla. Myös Smartum -liikuntaseteleillä voi maksaa - sovi niiden toimituksesta iltarastivastaavan kanssa. Käteismaksua ei oteta vastaan muuten kuin erityisen painavista syistä.

  • Tilisiirto: Asikkalan Raikas ry. FI67 5011 0940 0041 42 - viitenumero 1009.
  • Mobilepay:  Kertamaksu - Kausimaksu
  • Smartum Pay: Asikkalan Raikkaan iltarastit, viestiin joko "kertamaksu" tai "kausimaksu 2021". Summaksi 5 € tai 60 €.