Iltarastit / Jenkkapirtti

Paikka
Jenkkapirtti Anianpellontie 714, Vesivehmaa
Kartta
Jenkkapirtti

Iltarastit Jenkkapirtin kartalla Vesivehmalla. Tilaisuudessa mahdollisuus myös pyöräsuunnistukseen. Ratamestarina Mona.

Kauden tapahtumat

Asikkalan Raikkaan iltarastit on tarkoitettu koko kansan liikuntatilaisuudeksi taitoihin ja kuntoon katsomatta. Aloittelijoille tarjotaan alkuun pääsemiseksi apua. Rasteilla on Emit-leimaus, jota varten saa 1 euron hinnalla vuokrata välineet. Myös ilman ajanottoa voi osallistua. Tapahtumia on kesän aikana eri puolilla Asikkalaa. Kaksi kertaa vierailemme Padasjoen puolella, jolloin viikonpäivä on tiistai ja tapahtumassa on erillinen karttamaksu.

Suunnistuskartat ovat pääsääntöisesti tulosteita, joissa on valmiiksi rastit ja/tai radat. Ratavaihtoehtoja on yleensä kolme: n. 2 km, 4 km ja 6 km. Lisäksi useimmissa tapahtumissa on myös lasten radat. Maastoon voi lähteä kello 17.30 alkaen ja lähtö suljetaan kello 19. Takaisin maastosta on hyvä palata ennen kello 20.00.

Karttamaksu yli 18-vuotiaille  on 5 euroa/kerta tai 40 euroa koko kausi. Myös Smartum liikuntasetelit tai Smartum saldo (ennakkomaksuna) käy maksuvälineenä. Alaikäisiltä Asikkalan Raikkaan jäseniltä ei maksua peritä, muilta alle 18-vuotiailta peritään karttamaksu 2 euroa. Tapahtumista ilmoitellaan seuran kotisivulla http://suunnistus.asikkalanraikas.net/ . Tiedustelut sähköpostilla seppo.niemi(at)asikkalanraikas.net. Puhelin 045-841 7010.