Iltarastit / Syrjänsupat

Paikka
Syrjänsupat Kirkkotie, Asikkala

Kauden ensimmäinen iltarastitapahtuma Syrjänsuppien kartalla. Lähtöpaikka on Kirkkotiestä erkanevan, Päijänne-tunnelin huoltoaukolle vievän metsätien varrella. Lähtöpaikan lähelle ei mahdu kuin muutama auto, joten osallistujien kannattaa jättää auto Asikkalan kirkon parkkipaikalle, josta on noin kilometrin viitoitettu kävelymatka lähtöpaikalle.

Ilmoittautuminen päättynyt

Kauden tapahtumat

Iltarastien kertamaksu on 6 € ja koko kauden kausimaksu on 60 €. Alle 18-vuotiailta maksua ei peritä. Maksu tapahtuu joko käteisenä tapahtuman yhteydessä, MobilePaylla, SmartumPaylla, Epassilla tai tilisiirtona seuran tilille. Myös Smartum -liikuntaseteleillä voi maksaa. 

Tilisiirto: Asikkalan Raikas ry. FI67 5011 0940 0041 42 - viitenumero 1009.
Mobilepay:  numero on 86215, summa 6 euroa (kertamaksu) tai 60 euroa (kausimaksu).
Smartum Pay: Asikkalan Raikkaan iltarastit, viestiin joko "kertamaksu" tai "kausimaksu 2024". Summaksi 6 € tai 60 €.
Epassi: Asikkalan Raikas iltarastit, valittavina kausimaksu ja kertamaksu.

Jos tarvitset lainaksi Emit-korttia, sen vuokra on 2 €.

 

Iltarastikausi alkaa

Takatalvesta huolimatta lumet ovat metsästä jo pääosin sulaneet ja Asikkalan Raikkaan iltarastikausi on alkamaisillaan. Ensimmäinen kerta on keskiviikkona 8.5.2024 ja tapahtumapaikkana on Syrjänsupat. Lähtöpaikka on Päijänne-tunnelin huoltoaukolle vievän metsätien päässä Kirkkotien varrella. Valitettavasti surkeiden sattumusten vuoksi huoltoaukolle vievä tie on suljettu puomilla, johon ei saatu…

DSC_0082.JPG