Haku-Veikon rastit Evon Rahtijärvellä 3.6.

Kauniissa kesäsäässä ratkottiin Lammin Säkiän järjestämän kisan pähkinöitä. Varsinkin yhteislähdössä lähteneitten suunnistusteknikka joutui koetukselle, alle 14-vuotiaat lähtivät väliaikalähtönä. Perhoslenkkeinä käytävä kilpailu on mielenkiintoinen, mutta Haku-Veikon rasteilla on kyllä helppo säheltää oikein kunnolla jos samalle perhoslenkille eksyy monta epävarmaa suunnistajaa.

Raikkaalaisista parhaiten suoriutui Hanna Niemi D16 voittamalla sarjansa. Hannan sarja oli koko kilpailun tasaväkisin, sillä hopealle tullut TP:n Essi Sundström hävisi viisi sekuntia ja RaVan Emilia Hyvärinen kahdeksan sekuntia. Kilpailun luonteesta johtuen erot eivät yleensä ole näin pieniä. Myös Joni Hirvonen H12TR voitti sarjansa ainoana kilpailijana.

Toisiksi sijoittuivat sarjoissaan Kimi Lehtinen H16, Joona Lindroth H14, ja Aada Lehtinen D12. Heta Niemi D14 oli 3:s, Aapo Lehtinen H14 oli sarjassaan 4:s. Mona Lindroth D18 sijoittui 5:nneksi ja Asta Järvinen oli samassa sarjassa 6:s kuten Aleksi Silvenius sarjassa H14 ja Antti Riukka sarjassa H13. Tulokset löytyvät Lammin Säkiän sivuilta.