Konstalle kaksi SM-pronssia pysusta

pysu 2013

27. ja 28. päivä heinäkuuta Hyvinkäällä ratkottiin pyöräsuunnistuksen SM-mitalien uudet omistajat pitkällä matkalla ja sprintissä. Radat kiersivät molempina päivinä moottoriurheilukeskuksen läheisyydessä, mikä tarjosi monipuolisia uria ja haastavia suunnistustehtäviä.

Kilpailuissa oli mukana ilahduttavasti 9 raikkaalaista. Parhaiten kilpailuissa pärjäsi Konsta (H20), joka sai molemmilta matkoilta SM-pronssia. Muut eivät yltäneet mitaleille tänä viikonloppuna, mutta plaketteja kertyi kuitenkin 9 kappaletta.

Lauantain pitkältä matkalta tuli 6 plakettia. 4. sijalle suunnistivat Mona (D20) ja Liisa-Marjatta (D50), Mian (D20) ja Nikon (H20) ollessa sarjojensa viidensiä. Samuel polki itsensä pääsarjassa 6. sijalle, Tuomon ollessa samassa sarjassa 10. Pekka oli sarjansa (H65) 7. ja Tuija (D45) 13.

Sunnuntain sprintistä tuli 3 plakettia. Mia oli parempi D20 – sarjassa 4. sijallaan, Monan ollessa saman sarjan 5. Eroa tyttöjen välillä oli puoli minuuttia. Plaketeille ylsi lisäksi Niko 7. sijallaan H20 – sarjassa. Muissa sarjoissa Pekka oli 9., Tuija oli 13. ja Tuomo jaetulla 16. sijalla.

Pyöräsuunnistuksen SM-kilpailut jatkuvat 14.–15.9. Vierumäellä keskimatkan ja viestin merkeissä. Sitä ennen on kuitenkin MM-kilpailut Virossa, jossa nähdään varmasti myös raikkaalaisia. Suomen joukkue kilpailuihin julkaistaan myöhemmin.