Amazing Race Asikkala 23.5.

Amazing Tour on kokenut kasvojen kohotuksen ja se järjestetään tänä vuonna nimellä Amazing Race Asikkala. Aikaisemmista vuosista poiketen joukkueen muodostaa 3-4 henkeä ja muutaman vuoden tauon jälkeen kulkumuoto vaihtuu pyöräilyksi. Tällä kertaa tosin matkaa kertyy vähemmän kuin alkuvuosina, sillä kaikki rastit sijaitsevat Vääksyn alueella. Tapahtuma järjestetään lauantaina 23.5. klo 10 alkaen yhteistyössä Asikkalan vapaa-aikapalveluiden kanssa.

Tapahtuman idea on sama kuin ennenkin: Joukkueet saavat vihjeen tehtävälle, jonka suoritettuaan he saavat vihjeen seuraavalle tehtävälle. Taksia, lentokonetta tai laivaa ei kuitenkaan vieläkään käytetä, vaan eteneminen tapahtuu omilla polkupyörillä.

Tehtäviä on ripoteltu ympäri Vääksyä ja päivän mittaan pyöräilyä kertyy noin 10-15km. Kilpailijoilta vaaditaan tehtävillä mm. luovuutta, päättelykykyä ja nokkeluutta.

Tapahtuma sopii kaiken ikäisille ja joukkueen voikin muodostaa perheenjäsenten, sukulaisten, kavereiden tai työtovereiden kanssa. Vaikka kyseessä onkin leikkimielinen kilpailu, niin tärkeintä on se, että joukkue pääsee viettämään yhdessä mukavan päivän liikkuen. Tässä tapahtumassa kukaan joukkue ei tipu kilpailusta ennen maalia.

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy keskiviikkona 20.5., mutta tuon jälkeen voi vielä tiedustella, jospa tapahtumaan mahtuu vielä mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu internetissä Vapaa-aikapalveluiden ilmoittautumispalvelun (https://www.asikkala.fi/vapaa-aikatoimen-ilmoittautuminen/lasten-ja-nuorten-lomatoiminta/ sivun alalaidassa kohdassa Tapahtumat) kautta. Ongelmatapauksissa voit ottaa myös yhteyttää Monaan (p. 050-5477234) Tiedossa on hauska päivä, jossa moni oppii varmasti jotain uutta Vääksystä. Tapahtuma kestää noin klo 14–15 asti.