Iltarasteilla ennätyspaljon suunnistajia

Keskiviikkona 27.5. kirjattiin uusi ennätys Raikkaan iltarasteilla kävijämäärässä, kun noin 110 suunnistajaa ja pyöräsuunnistajaa etsi rasteja Jenkkapirtin maastossa. Osallistujista noin 60 oli pyöräsuunnistajia, jotka avasivat Miry-cup kauden. Kaikki osallistujat eivät ollut asikkalalaisia, vaan paikalle oli saapunut suunnistajia pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta asti.

Rasteilla kävi niin muutaman vuoden ikäisiä suunnistajanalkuja kuin vanhoja konkareita. Pyöräsuunnistajat viipottivat poluilla ja teillä kovaa vauhtia, samalla kun tossusuunnistajat etsivät omia rastejaan metsän puolelta. Hyvä ilma sai maastoon myös ratsastajia ja lentokentälläkin pörräsi muutama lentokone. Näin ollen pienellä alueella oli paljon vipinää.

Pyöräsuunnistajien tuloon oli osattu varautua, mutta tossusuunnistajien määrä ylitti järjestäjien odotukset. Näin ollen karttoja ei ollut varattu tarpeeksi vaan muutamat joutuivat luopumaan kartastaan, jotta kaikki loputkin suunnistajat pääsivät metsään. Ne suunnistajat, jotka joutuivat luopumaan kartastaan saavat sen halutessaan postilla takaisin. Lähetäthän yhteystietosi osoitteeseen mona.lindroth@phnet.fi.