Liikuttaisko metsässä?

Jussi leimaa keskimatkalla

Kevät tuo Raikkaan liikuntatarjonnasta lapsille suunnistuskoulun.

Tänä vuonna Asikkalan Raikkaan Hippo-suunnistuskoulu alkaa maanantaina 13.4. klo 18.00 liikuntakeskuksessa. Ohjelmassa on harjoituksia niin suunnistusta aloitteleville kuin jo aikaisemmin suunnistaneille. Kevään aikana kokoonnutaan kahdeksan kertaa harjoittelemaan perustaitoja ja lisäksi on mahdollisuus osallistua Hippo-cupiin parina keskiviikkona. Lajista innostuneet jatkavat kesän iltarasteilla harjoittelua ja voivat halutessaan osallistua alueen kisoihin.

Maanantaina 20.4. kutsumme yli 12-vuotiaita jo aikaisemmin suunnistaneita nuoria suunnittelemaan omien taitojen kehittämistä Kunto Plus -kerhoon. Ensimmäinen kokoontuminen on silloin suunnistuskoulun jälkeen klo 19.15. Tarkoitus on että jokainen kehittää omia suunnistustaitojaan omista lähtökohdistaan. Tervetuloa pohtimaan omien taitojen kehittämistä.

Iltarastit alkavat toukokuun 6. päivä yökupin merkeissä. Aikuisten suunnistuskoulusta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä. Jos innostuneita ilmoittautuu, niin järjestämme henkilökohtaista ohjausta. Tarkempaa tietoa nettisivulta: suunnistus.asikkalanraikas.net