Hiihtosuunnistusta

Talvi on suosinut "hisuttelua".

Vuonna 2010 hiihtosuunnistus ei ole kärsinyt aikaisempien vuosien tavoin lumen vähyydestä ja siten kisoja on pystytty pitämään aikataulujen mukaisesti. Muutaman kerran kisailijat ovat joutuneet hiihtämään rastivälejä kipakassa pakkasessa.

Tammikuussa käytiin SM-sprintit ja -parisprintit Lieksassa. Lindrothin sisarukset Mona ja Mia hiihtivät D18 -parisprintissä sijalle 9. Henkilökohtaisilla matkoilla tytöt vertyivät vauhdikkaaseen menoon seuravana viikonloppuna Hauhon Sisun keskimatkojen kisoissa. Niihin osallistui 12 raikkaalaista.

Mona Lindroth voitti ensimmäisen päivän kisan ja oli myös yhteistuloksissa ensimmäinen sarjassa D18. Mia lähti toiseen päivään sarjan D16 sijalta 4, mutta nosti sijoitustaan toisena päivänä kolmanneksi. Pikkuveli Joona oli kumpanakin päivänä H14-sarjan nopein. Muista hyvistä suorituksista mainittakoon Kimi Lehtisen toinen sija sunnuntain kisassa sarjassa H16 ja ensikertaa hiihtosuunnistuslatuja kiertäneen Aada Lehtisen toinen sija sunnuntaina sarjassa D12.

Mäntsälässä käytiin aluemestaruuskisat keskimatkalla ja pitkällä matkalla 20.-21.2.

Keskimatkalla aluemestareiksi hiihtosuunnistivat Niko Lehtinen H18, Joona Lindroth H14, Mona Lindroth D18, Mia Lindroth D16 ja Aada Lehtinen D12. Lisäksi sarjansa H60 voitti Teuvo Lehtinen SOC Asikkala.

Pitkän matkan aluemestareita ovat Samuel Pökälä H20, Niko Lehtinen H18, Kimi Lehtinen H16, Joona Lindroth H14 ja Aada Lehtinen D12. SOC Asikkalan herroista Teuvo Lehtinen H60 ja Pertti Nyberg H65 olivat alueen nopeimpia.