Heinäkuussa

Raikkaan iltarastien tauolla on ollut mahdollisuus osallistua rastiviikkoihin ja Unkarissa järjestettyihin veteraanien MM-kisoihin. Viimeksi mainittuihin matkusti neljä miestä nauttimaan Pécsin lämmöstä (yli 30 astetta) ja jyrkistä mäistä. Kisakartoista näkyy, että rasteja on ollut vierivieressä, joten tarkkuutta on homma vaatinut. Unkarilaisen maaston kanssa pääsi sinuiksi raikkaalaisista parhaiten Niemen Pekka, joka oli pitkän matkan finaalikisan 15. sarjassa H70.

Kainuun rastiviikolla suunnisti tällä kerta vain Koivusen Mari, joka sijoittui 21A-sarjassa 6:nneksi.

Fin5-rastiviikko järjestettiin tänä vuonna Kisakallion lähellä Lohjalla. Parasta raikkaalaisvauhtia piti Sirkka-Liisa Lauronen, joka kolmannessa osakisassa jätti muut taakseen, eikä sen jälkeen päästänyt muita sarjan 21A kilpasisaria eteensä, vaan voitti koko sarjan. Kaikki viikon kisat suunnistivat myös Anniina Breilin (12. D21AL-sarjassa), Oskar Breilin (6. H21B), Mia Lindroth (21. D18E) ja Joona Lindroth (33. H16E).

Minnakin kävi kokeilemassa vauhtia rastiviikolle järjestetyssä Huippuliigassa. Vauhti riitti pitkän sairasloman jälkeen 11. sijaan. Sen jälkeen matka jatkuikin Ranskaan harjoittelemaan. Toivottavasti vauhti ja varmuus löytyvät.

Suunnistuksen lisäksi heinäkuussa on voinut kantaa kortensa kekoon talkoitten merkeissä. Enemmänkin väkeä olisi mahtunut telttatalkoisiin Lahden torille, niin pystytyspuolelle (11.-12.7.) kuin purkuunkin viime sunnuntaina ( 17.7.) Isommalla väellä ja miehisellä voimalla homma olisi sujunut nopeammin, vaikka valmista toki tuli näinkin.

Heinäkuun lopuksi suunnistajat kerää yhteen kansallinen Lahti-suunnistus 30-31.7. Ilmoittautumiset 24.7.mennessä.