Lasten Hippo-suunnistuskoulu alkaa 16.4.

Lasten Hippo-suunnistuskoulu alkaa maanantaina 16.4. klo 18.00 Vääksyn liikuntahallilla ja urheilukentän maastossa. Suunnistuskoulu on tarkoitettu niin vasta-alkajille, kuin jo aikaisemminkin suunnistaneille 7-14-vuotiaille lapsille ja nuorille. Suunnistuskoulusta haetaan alkutuntumaa rasteihin seitsemällä koulukerralla huhti-toukokuussa, ja taitoa on mahdollista jalostaa eteenpäin keskiviikon iltarasteilla. Suunnistuskoulun hinta on 25e (sisarusalennus 5e)

Suunnistuskoulun ohjaajina toimivat ohjaajakoulutuksen saaneet aikuiset ja nuoret. Asikkalan Raikkaan suunnistuskoululla on Nuoren Suomen sinettitunnus laadukkaasta ohjauksesta.

Vastuuohjaajana toimii Tiina Reinikka-Järvinen ja muina ohjaajina Liisa-Marjatta Pietinen, Mona Lindroth, Asta Järvinen, Sofiina Kuronen, Hanna ja Heta Niemi, Joonas Jaakkola sekä muita nuoria suunnistajia.

Ensimmäisellä kerran aikana vanhemmille kerrotaan suunnistamisesta ja sovitaan pelisäännöt.

Suunnistuskoulu kokoontuu Vääksyn liikuntahallilla maanantaisin 16.4. alkaen toukokuun loppuun.

30.4. ei ole suunnistuskoulua, vaan sillä viikolla osallistutaan iltarasteihin keskiviikkona 2.5.

Naapuriseurojen kanssa järjestetään iltarastien yhteydessä lasten Hippo-cup. Cup alkaa Asikkalasta 2.5. Sitten kilpaillaan Padasjoella 15.5. ja cup päättyy Evolla 23.5.

Suunnistuskoulun huipennus on maanantaina 11.6. jolloin Asikkalan Vesivehmaalla suunnistetaan Päijät-Hämeen alueen oravanpolkukisa.

Suunnistuskouluun voi ilmoittautua netissä ajalla 10.4.-15.4. tai 15 minuuttia ennen ensimmäisen kerran alkua.

Haluatko kysyä jotakin?

Lisätietoja antaa Tiina Reinikka-Järvinen 0407 352 750 klo 15.30 jälkeen arkisin.