Kirsi hyvässä kisavauhdissa rastiviikolla

Kainuun rastiviikko on käynnistynyt ennätysvilkkaana. Suunnistajia pyörii metsissä enemmän kuin koskaan. Rastiviikolle oli ilmoittautunut kilpasarjoihin yli 6000 suunnistajaa ja kuntosarjoissakin on ilmoittautuneita ollut yli 2000.

Ne, jotka ovat käyneet rastiviikolla aiemmin Sotkamon mastoissa, tietävät millaiset ruuhkat Sotkamon keskustaan voi syntyä. Tällä kertaa ruuhka on ollut aivan järkyttävä. Onneksi viimeisiin kisapäiviin ei tarvitse matkustaa keskustan läpi (jos nimittäin asuu Vuokatin puolella keskustaa).

Kainuun rastiviikon ensimmäisinä päivinä parasta kisakuntoa on osoittanut Kirsi Kiiskinen, joka voitti ensimmäisen päivän kisan ja oli toisena toinen 21AL -sarjassa. Hän kokonaiskilpailussa vakuuttavassa johdossa. Samassa sarjassa Sirkka-Liisa Lauronen kohenteli asemiaan toisen päivän viidennellä sijalla ollen nyt yhteistuloksissa 11.

Valiosarjoissa Mia Lindroth on 29. sarjassa D20E, Joona Lindroth on sarjassa H18E sijalla 65 ja Jussi Kauppinen sijalla 70.

Muissa sarjoissa Mona Lindroth johtaa sarjaa D20B, Heta Niemi on toisena sarjassa D18B Ja Oskar Breilin on toisena sarjassa H35B.

Mona ei osallistu loppuviikon kisoihin muiden tehtävien vuoksi.