Tossut pestiin

MM-kisat

Suunnistusjaosto järjesti kauden päättäjäiset Vääksyn Yhteiskoulun auditoriossa 30.11.

Moni suunnistaja oli jo ehtinyt pohjoiseen harjoittelemaan hiihtoa tai juuri lähdössä sinne, mutta mukavalla nuorella porukalla saatiin sentään kausi päätettyä.

Nuorimmista suunnistajista, 14-vuotiaista ja sitä nuoremmista, palkittiin kiertopalkinnolla Elias Ala-Heikkilä. Muita palkittuja olivat Iida-Maria Tuomainen, Camilla ja Emilia Lokkila, Taisto ja Oiva Kasurinen, Henna ja Tiina Kolila, Lotta Kivistö, Harri Niemi, Eppu Nyman, Johanna ja Joonas Salminen sekä Peter Uusitalo.

Nuori suunnistaja -kiertopalkinnon sai vuodeksi kotiinsa pyöräsuunnistaja Konsta Vanhanen.

Kauden SM-kisoissa olivat menestystä saaneet hiihtosuunnistuksessa Niko Lehtinen (2.), viestijoukkue Niko, Joona Lindroth ja Jussi Kauppinen (3.) sekä Mona Lindroth (2.)

Kesäkaudella Minna Kauppi suunnisti voittoon niin sprintissä kuin myös keskimatkalla.

Raikkaassa on tänä kesänä ollut myös useita menestyneitä pyöräsuunnistajia. Konsta Vanhanen otti kaksi pronssisijaa ja yhden hopean SM-kisoissa. Niko Nissinen, Mona Lindroth ja Pekka Pökälä polkivat keskimatkalla henkilökohtaiset pronssimitalit. Lisäksi Konsta ja Niko pyöräsuunnistivat hopealle ja Mona ja Mia Lindroth ottivat kultaa parisprintissä.

MM-kisoihin osallistui Minna Vuokatissa, ja pyöräsuunnistajat Konsta, Mona ja Mia polkivat Viron Rakveressä. Tästä joukosta Minna voitti viestissä hopeaa ja oli molemmilla henkilökohtaisille matkoillaan neljäs. Konstan paras sijoitus oli 5. ja Monan 10. Epäonnisen Mian paras suoritus syntyi viestijoukkueessa, joka oli kilpailun neljäs.

Kauden päättäjäisissä kiitettiin myös kaikkia suunnistusohjaajia, niin lasten kuin aikuistenkin suunnistuskoulujen vetämisestä.

Kiitos kaikille aktiivisille toimijoille ja talkoolaisille kuluneesta kaudesta.