Pyöräsuunnistusviikonloppu Joutsassa ja Vierumäellä

Kuluneena viikonloppuna 7.-8.6. kisattiin neljät pyöräsuunnistuskilpailut. Lauantaina järjestettiin Joutsassa kansallinen pyöräsuunnistus ja sunnuntaina Vierumäellä järjestettiin maailman cup – katsastukset. Molempina päivinä oli kaksi kilpailua, ensin sprintti ja myöhemmin iltapäivällä keskimatka.

Lauantain sprintti meni raikkaalaisittain hyvin. Tuomo Lahtinen voitti miesten pääsarjan ylivoimaisesti yli minuutin erolla ennen seuraavaksi tullutta Samuli Saarelaa (KoS). Kilpailun kolmas oli Jussi Laurila (JalJa). Myös Pekka Pökälä ylsi sarjavoittoon H65 sarjassa yli minuutin erolla. Naisten pääsarjassa Mona Lindroth oli viides 2.53 kärjelle jääneenä.

Iltapäivän keskimatkalla Pekka ylsi jälleen voittoon. Päivän kahdella voitollaan Pekka voitti sarjansa yhteistuloksissa lähes 27 minuutilla. Pääsarjalaisilla ei iltapäivän kilpailu sujunut yhtä hyvin ja Mona putosi kokonaistuloksissa 7. sijalle ja Tuomo 8. sijalle.

Sunnuntaina lähtöviivalle oli ilmestynyt enemmän raikkaalaisia. Sarjavoittoon ylsi Mia Lindroth D20 sarjassa. Kolmannelle sijalle ylsivät sekä Mona että Pekka omissa sarjoissaan ja neljänsiä omissa sarjoissaan olivat Tuija Lindroth (D45) ja Liisa-Marjatta Pietinen (D50). Jukka Lehtinen oli H50 sarjan 7. Tuomo unohti käydä yhdellä rastilla ja näin ollen hänet hylättiin.

Keskimatkalla Mia ja Tuomo ylsivät sarjavoittoihin. Muissa sarjoissa Tuija ja Liisa-Marjatta olivat jälleen neljänsiä, Mona oli 6. ja Jukka 8. Tällä kertaa Pekka unohti käydä yhdellä rastilla ja hänet hylättiin.