Hollola-rasteilta mitaleja Asikkalaan

Sunnuntaina 11.9. kilpailtiin vuosittaiset Hollolan Urheilijoiden järjestämät Hollola-rastit. Raikkaan viiden urheilijan joukosta kaikki sijoittuivat neljän parhaan joukkoon ja neljä ylsi podiumille asti.

Kultamitalit matkustivat tällä kertaa muualle, mutta tänä syksynä kisadebyyttinsä tehnyt Aura sijoittui hienosti hopealle D10RR -sarjassa. Eroa voittajaan tuli vain 17 sekuntia, joten Aura on suunnistanut mallikkaasti. Toisen hopeamitalin sai Katja, joka suunnisti viimeisiä kilpailujaan ennen veteraanisarjoihin siirtymistä D21C -sarjassa. Myös Katja jäi voitosta harmittavan vähän, vain 46 sekuntia.

Nuoret kiiturit Iida-Maria ja Elias täydensivät mitalisaalista olemalla kolmansia. He molemmat kilpailevat 12-sarjassa. Jukka oli myös mukana kilpailuissa, hän sijoittui H55 -sarjan neljänneksi.