Leena hisun SM-sprintissä 7.

Hiihtosuunnistuskauden ensimmäiset SM-mitalit olivat jaossa kuluneena viikonloppuna 18.-19.2. Mikkelissä. SM-kilpailujen putken aloittivat lauantaina kilpailtu sprinttimatka ja sunnuntaina kilpailtu sprinttiviesti.

Lauantain parhaasta sijoituksesta vastasi Leena Hirvonen, joka sijoittui seitsemänneksi. Kuudelle parhaalle jaetaan plaketit, joten Leena jäi harmittavasti ensimmäisenä plakettisijojen ulkopuolelle. Miesten yleisessä sarjassa (H21) oli edustusta kahden miehen voimin. Näistä Jussi Kauppinen sijoittui 17. ja Seppo Järvinen oli 29.

Sunnuntaina kilpailtiin parisprinttiviestin mestaruuksista. Raikkaalla oli kilpailuissa mukana yksi joukkue. Jussin ja Sepon muodostama joukkue sijoittui miesten kovatasoisessa pääsarjassa sijalle 15.

SM-kilpailujen putki jatkuu ensi viikonloppuna keskimatkan mestaruuskilpailulla ja kahden viikon päästä pitkällä matkalla ja viestillä.