Pekalle 9. sija MM-pitkällä matkalla!

Imatralla järjestettiin 7.-12.2. talven suurin hiihtosuunnistustapahtuma. Arvokilpailumitaleja oli paljon jaossa, kun aikuiset ja juniorit kilpailivat EM-mitaleista sekä nuoret ja veteraanit kilpailivat MM-mitaleista. Raikkaalaisia oli kilpailuissa mukana kolmen veteraaniurheilijan verran.

Veteraanien kilpailut alkoivat torstaina käydyllä pitkällä matkalla. Kilpailut lähtivät hyvin käyntiin, kun Raikkaan ainoa osallistuja Pekka Pökälä (H65) sijoittui kilpailussa hienosti yhdeksänneksi. Kilpailu sujui Pekan omien sanojen mukaan hyvin, vaikkakin heikko lumitilanne hieman haittasi kilpailuja.

Kilpailut jatkuivat veteraanien osalta viikonloppuna kahdella keskimatkalla, joiden yhteistulos ratkaisi mitalit. Keskimatkoille raikkaan joukkue kasvoi kahdella naisella, Leena Hirvosella (D45) ja kisojen ensikertalaisella Katja Iivosella (D35).

Lauantain kilpailuissa Leena sijoittui hienosti seitsemänneksi, Katja oli kymmenes ja Pekka sijalla 11. Sunnuntai ei harmillisesti ollut sijoituksellisesti yhtä hyvä päivä. Katja oli 13., Pekka 14. ja Leenan suoritus jouduttiin hylkäämään puuttuvan leiman takia. Leenan aika olisi oikeuttanut kuudenteen sijaan. Lopputuloksissa Katja sijoittui 11. ja Pekka 12.

Vielä muutama vuosi sitten raikasta kesäsuunnistuksessa edustanut Mari Koivunen onnistui kilpailuissa hyvin ja nappasi pitkältä matkalta MM-hopeaa ja keskimatkalta MM-pronssia. Onnea Mari!