Prisma-rasteilla menestystä

Suunnistuksen huippuliigan 2. osakilpailu käytiin Lohjalla vaativassa kalliomaastossa helatorstaina. Keskimatkalla käydyssä kisassa Minna otti toisen voittonsa yli minuutin erolla Paimion Inga Dambeen. Kolmanneksi ehti Lynxin Karoliina Sundberg puolitoista minuuttia ykkössijasta . Minnalla oli lievä vatsasairaus, joka on onneksi helpottamassa. Siksi ehkä suunnistus sujuikin hyvin kun ei voinut tykittää kaasu pohjassa.

Mielenkiintoisia olivat Jukolaa ajatellen naisten A-sarjan kilpailut. A1-sarjassa Kirsi oli toinen minuutin kärjestä, Hannele puolitoista, Riina neljä, Anniina vajaat kuusi ja Mari vajaat seitsemän minuuttia. A2-kisassa Erja oli toinen vain minuutin voittajasta, Sirkka-Liisa jäi puolestaan vajaat neljä minuuttia kärjelle. Eli sekä 1- että 2-joukkueitten tuleva Jukola-kokoonpano on vielä vähän epäselvä yhden juoksijan osalta. Kumman Pasi valitsee ykköseen, Erjan vai Sirkkiksen? Mielenkiintoista...

Junnuista kunnostautuivat Joona ja Kimi . Edellinen otti toisen tilan H13:ssa ja jäl-kimmäinen oli puolestaan kuudes H14-sarjassa. Molempien poikien suoritus oli kiitettävä ottaen huomioon maaston vaativuuden ja kilpailun tason..