Minna vei sekä huippuliigan että SM-pitkän

Elokuun lopulla juostiin huippuliigan finaali Inkoossa Espoon Suunnan isännöidessä huippuliigan viimeistä osakilpailua. Kilpailusarja koostui neljästä kilpailusta ja tänä kesänä Minna voitti kaikki osakilpailut 400 pisteellä. Taisi muuten olla jo Minnan neljäs huippuliigan kokonaisvoitto. Toiseksi sijoittui Tampereen Pyrinnön Anni-Maija Fincke 300 pisteellä ja kolmanneksi Angelniemen Ankkureitten Maria Rantala 200 pisteellä. Tänä vuonna kaikkia osakilpailuja ei televisioitu, mikä toivottavasti ei ole enne tulevaisuutta ajatellen. Huippuliigaa on käyty jo pian kymmenen vuotta ja se on ollut myös suunnistusta vähemmän tuntevien mielenkiinnon kohteena hyvin toteutetun lähetyksen ja GPS-seurannan vuoksi.

Viime sunnuntaina eli 5.9. olivat vuorossa suunnistuksen pitkän matkan SM-kilpailut Karjaalla. Naisten puolella Minna dominoi kilpailua selvällä neljän minuutin erolla toiseksi tulleeseen Jämsän Retki-Veikkojen Merja Rantaseen. Pronssia otti TP:n Anni-Maija Fincke eli mitalistit olivat Trondheimin kultaa voittaneen viestijoukkueen juoksijoita. Raikkaan nuoret suunnistajat olivat joko sairaita tai epäonnistuivat finaalissa. Hanna Niemi D15 oli sentään 21., mutta yksi iso virhe tiputti hänet kymmenen joukosta.