Plaketteja Miehikkälästä

Asikkalan Raikas sai viikonlopun hiihtosuunnistuksen SM-kisoihin jalkeille hyvän joukkueen, vaikka penkkareiden ja vanhojen tanssien vuoksi valmistautuminen saattoi osalla olla vähän vajavaista"

SM-kisat hisutettiin Miehikkälässä. Matkoina olivat pitkämatka ja viestit. Viikonlopun parasta hiihtosuunnistusvauhtia raikkaalaisista piti Joona Lindroth, joka henkilökohtaisella matkalla nappasi 5. sijan sarjassa H16 ja viestissä hiihti H18-sarjassa toisen osuuden toiseksi nopeimman ajan.

Lauantain pitkille matkoille osallistuivat Joonan lisäksi plakettisijoille 7 ja 8 sarjassa D20 yltäneet Sanna Nykänen ja Mona Lindroth sekä Mari Penttilä (11.). H20-sarjassa Niko Lehtinen hiihti 8:nneksi ja Samuel Pökälä miesten pääsarjassa sijaluvulle 21.

Sunnuntaina Raikkaalla oli laittaa viesteihin 3 joukkuetta. Keli oli tuulinen ja urat menivät nopeasti umpeen. Avoimilla alueilla kuten järven jäällä joutui tuuppaamaan tasatyöntöä luistelun sijasta, kun lumi tukki luistelu-uran.

Nuorten naisten D20-sarjassa joukkue Mona Lindroth, Sanna Nykänen ja Mia Lindroth sai 8. sijan, poikien joukkue Kimi Lehtinen, Joona Lindroth ja Kai Seppänen H18-sarjassa 6. sijan, ja plaketin sai myös miesten pääsarjassa hiihtosuunnistanut joukkue Niko Lehtinen, Seppo Järvinen, Samuel Pökälä. Samuel löi 11. tulleen Haapamäen Urheilijoiden ankkurin 13 sekunnilla. Miesten sarjan votto meni Rasti-Pieliselle.

Poikien joukkueeseen saatiin uusi nimi, kun Kauppisen Jussi joutui sairauden vuoksi jäämään kotiin ja korvaajaksi saatiin ensimmäisissä kisoissaan hiihtosuunnistanut Kai Seppänen.

Hiihtosuunnistus on viime vuosina vahvistunut Raikkaassa ja on hienoa, että saatiin näin monta joukkuetta mukaan, pitkästä aikaa myös miesten joukkue.