Raikkaalla hyvä viikonloppu aluemestaruuskisoissa

D-oravat

Raikas lähti tänä vuonna aluemestaruuskisoihin totuttua pienemmällä joukolla, mutta viikonlopun menestys oli silti mainio ja koheni viime vuotisesta. Kisa käytiin samassa maastossa kuin tämän vuoden Lahti-suunnistus Kärkölän Riuttalohkon kartalla. Tällä kertaa aluemestaruuskisoja isännöi Kärkölän Kisa-Veikot.

Lasten radoille alue oli hankala, sillä alueella on vähän polkuja. Reitinvalintoja oli siten vaikea tarjota. Kesän helleaalto jatkoi hellimistään, mutta onneksi aurinko pysytteli osan aikaa pilviverhon takana.

Aluemestareiksi suunnistivat raikkaalaisista Antero Näsi (H60), Joni Hirvonen (H16) ja Elias Ala-Heikkilä (H10RR). Hopeasijalle selvittivät tiensä Leena Hirvonen (D45) ja Lotta Kivistö (D10RR).

Pronssia saivat Kirsi Salonen (D35) ja Vili Tuomainen (H8RR).

Aluemestaruusviesteissä Raikkaalla oli vain neljä joukkuetta, joista kolme otti mitalin. Kultaa suunnistivat sarjassa H20 Joona Lindroth, Jussi Kauppinen ja Joni Hirvonen, hopeamitalit lätkäistiin käteen H150-joukkueelle (Jukka Lehtinen, Antero Näsi ja Oskar Breilin) ja tyttöjen oravajoukkueelle (Iida-Maria Tuomainen, Lotta Kivistö ja Camilla Lokkila).