Raikkaan ja Päijät-Rastin joukkue Halikossa 75.

Jukka kovassa seurassa

25.10. juostiin kauden viimeinen viestikilpailu Halikossa. Perinteikkäässä Halikko-viestissä joukkueen muodostavat 15 juoksijaa ja sen tulee täyttää tietyt ehdot. Näitä ovat muun muassa naisten ja miesten määrä sekä joukkueen jäsenten iät. Raikas ei saanut tänä vuonna täysin omaa joukkuetta, jonka takia joukkuetta täydensi viisi Päijät-Rastin juoksijaa.

Lähtönumerot jaetaan edellisen vuoden sijoituksen mukaan. Koska raikkaalla ei ollut joukkuetta mukana viime vuoden kilpailussa ja seuran nimi on aakkosten alkupäässä, saimme ensimmäisen numeron, joka oli vapaana ja tämä oli seitsemän. Jukka Lehtinen aloitti siis viestimme eturivistä, kovien seurojen Kooveen ja Hiisirastin välistä. Ensimmäisellä osuudella oli kovia nimiä ja Jukka saapui vaihtoon sijalla 98.

Seuraavat neljä osuutta olivat kolmen juoksijan osuuksia. Toisella osuudella Jukka lähetti matkaan kolme juoksijaa, joista jokainen lähetti vaihtoon tullessaan seuraavan juoksijan matkaan. Osuudella 14 oli vain yksi juoksija, joka odotti kaikki kolme 5. osuuden juoksijaa vaihtoon, ennen kuin pääsi lähtemään metsään. Hetken aikaa näytti jo siltä, että osuuksien 14 ja 15 juoksijat joutuvat molemmat yhteislähtöön, mutta vaihdon sulkeutumista siirrettiin 15 minuuttia myöhemmäksi, joten Mona Lindroth pääse toiseksi viimeiselle osuudelle 5 minuuttia ennen yhteislähtöä. Mari Koivunen ankkuroi joukkueen lopulta sijalle 75.

Raikkaan ja Päijät-Rastin yhteisjoukkueen kokoonpano:

1. Jukka Lehtinen

2. Mia Lindroth, Timo Maaranen (PäijRa) & Vesa Tähtinen (PäijRa)

3. Jaakko Maaranen (PäijRa), Tessa Tähtinen (PäijRa) ja Sanna Nykänen

4. Arto Lehtinen, Marika Liikola (PäijRa) & Kirsi Salonen

5. Seppo Niemi, Antero Näsi & Joona Lindroth

14. Mona Lindroth

15. Mari Koivunen

Tuloksissa Sannan nimi on muuttunut virheellisesti Sonja Euraksi ja Kirsi Arto Etu-Huitiksi. Järjestäjät eivät osanneet kertoa syitä muutoksiin.