NuJu 2015 Tammisaaressa

NuJu2015

Tänäkin vuonna saatiin joukkue Nuorten Jukolaan, vaikka joukkuen kasaamisessa olikin ongelmia. Joukkueessa oli neljä raikkaalaista ja tutut naapuriseurojen vahvistukset tulivat Päijät-Rastista ja Lammin Säkiästä.

Takaisku koettiin kisaa edeltävänä iltana, kun Aada sairastui. Siinä olikin päänvaivaa, mistä saataisiin korvaaja toiseksi viimeiselle osuudelle. Onneksi Kolilan Tiina lupautui lähtemään lyhyestä varoitusajasta huolimatta. Samalla viidennelle osuudelle ajateltu Tessa Tähtinen (PäijRa) siirtyi paria vuotta vanhempien tyttöjen osuudelle ja Tiina juoksi viidennen osuuden.

Ensimmäisen osuuden juoksi mainiosti Mikaela Karjalainen (PäijRa) ja saman mittaisen 4,9 km toisen osuuden Peter Uusitalo.

Kolmas ja neljäs osuus ovat Nuorten Jukolassa D14 ja H14 -sarjalaisille tarkoitettu. Niille osuuksille lähtivät kymppisarjalaisemme Iida-Maria Tuomainen ja Elias Ala-Heikkilä. Kumpikin suunnisti hienosti vanhempien suunnistajien joukossa.

Viidennen osuuden suunnisti Tiina ja kuudennen Tessa. Ankkuriosuuden hoiti Tomi Nykänen (LamSä).

Sää oli kisan aikana helteinen, minkä vuoksi parilla tytöllä tuli uupumusta ja migreenioireita omalla osuudellaan. Sinnikkäästi he kuitenkin suunnistivat ratansa loppuun asti.

Pientä pettymystäkin omaan suoritukseen oli havaittavissa joillakin suunnistajilla heti oman osuutensa jälkeen, mutta se oli ohimenevää.

Kaikki joukkueen jäsenet saivat hyväksytyn suorituksen ja loppusijoitus oli 122. 174 matkaan lähteneen joukkueen joukossa.

Olipa mukavaa taas kerran olla mukana huoltamassa nuoria lupauksia tässä viestissä.

Raunion Matilta saimme teltan lainaksi, kun seuran oma teltta oli teillä tietämättömillä. Kiitos Matti (Asikkalan Telttapalvelu).

Maukkaan pensasmustikat maistuivat joukkueen jäsenille ennen tai jälkeen oman suorituksen. Mustikat tulivat Järviseltä. Kiitos.

A.N.