Vuosi 2015 ja tulevaa

Kausi alkoi hiihtosuunnistuksella. Vuoden 2015 ensimmäiset SM-kisat käytiin naapuri pitäjässä Päijät-Rastin isännöimänä. Raikkaasta kisoihin osallistui 8 hisuttajaa. Heistä plaketille suunnisti Joona Lindroth.

Joona oli tuomassa myös pronssimitalia yhdessä Jussi Kauppisen ja Kai Seppäsen kanssa SM-viestin H20-sarjassa.

Kesällä pyöräsuunnistuksessa Euroopan mestaruuskisoissa edustivat Suomea Tuomo Lahtinen ja Mona Lindroth. Tuomo kävi myös lajin MM-kisoissa.

Toukokuun alussa järjestettiin perinteinen Paimion leiri, jossa olikin hyvä valmistautua tulevaan Jukolaan.

Jukola järjestettiin Paimiossa. Sinne lähti 3 venlajoukkuetta ja 2 jukolajoukkuetta.

Sijoitukset olivat Venlojen viestissä 455, 1114 ja 1171 ja Jukola-viestissä 365 ja 1307. Nuorten Jukolaankin saatiin nuori joukkue yhdessä Päijät-Rastin ja Lammin Säkiän kanssa. Sen sijoitus oli 122.

Keväällä järjestettiin perinteiseen tapaan Hippo-suunnistuskoulu. Siihen osallistui 30 lasta. Heille järjestettiin Hippo-cup yhdessä Lammin Säkiän kanssa.

Amazing race Asikkala ( aikaisemmin AT) järjestettiin tällä kertaa toukokuussa yhdessä kunnan liikuntatoimen kanssa.

Suunnistusliiton Leimaus-leirille osallistui yksi lapsi isänsä kanssa ja nuorten ohjaajien 2null15 pohjoismaiselle leirille kolme ohjaajaa.

Suunnistusliiton valmennusryhmissä ovat olleet Tuomo Lahtinen ja Konsta Vanhanen (pysu) ja Joona Lindroth (hisun haastajat -ryhmässä)

Asikkalan Raikkaan suunnistusjaosto jatkaa sinettiseurana. Elokuussa pidetyssä auditoinnissa auditoijat antoivat kiitosta harjoituksen laadusta ja rennosta ilmapiiristä. Saimme myös hyviä kehittämisideoita.

Vuonna 2016 siirrymme muiden Raikkaan jaostojen tapaan sivulle asikkalanraikas.fi.

Pienen siirtymäkauden jälkeen suunnistuksen juttuja voinee seurata sieltä.